KAYSERİ / TALAS - Hikmet-Hüseyin Erdener Anaokulu

Hikmet-Hüseyin Erdener Anaokulu

Bahçelievler mah. Hacı Cemil 2. Sok. Talas Kayseri
Vizyon
Okul öncesi eğitimde tüm paydaşların, yeniliklerin takibi yoluyla yaratıcılığı destekleyen ve güven veren uygulamaları ile daha sonraki eğitim kademelerine temel oluşturacak kaliteli eğitim vererek personeli, velisi ve öğrencisinin aidiyetinden mutluluk ve gurur duyduğu gelişime açık öncü okul olmak.
Misyon
Çocukların tüm gelişim alanlarını destekleyecek program ve etkinlik uygulamaları ile; Çağdaş, akılcı, araştırmacı, mutlu ve başarılı, yetenek ve yaratıcılıklarını kullanabilen, farkındalığı olan, sorumluluklarını taşıyan, özgüvenli, hoşgörülü toplumsal uyumu yüksek milli ve manevi değerlere bağlı, gelişmeye ve öğrenmeye yatkın bireyler yetiştirmek.
Öğretim Şekli :İkili Sabahçı ve Öğleci
Sabah: 08:00 - 12:30 Öğle : 12:30 - 17:30
Otobüsle ve diğer araçlarla ulaşılabilir.
Yerleşim Yeri
BAHÇELİEVLER MAH HACI CEMİL 2.SOKAK NO:1/1 TALAS KAYSERİ (ŞEHİT SERDAR GÜMÜŞ ORTAOKULU YANI)
Yaklaşık 6 km