KAYSERİ / TALAS - Hikmet-Hüseyin Erdener Anaokulu

Mrt

Okulumuz öğretmenlerinden Elif ÇITAR 2022-2023 Eğitim-Ögretim yılında okulumuzda uyguladığı "Tactic-Mathematic" ve "We Learn With Our Disabilities" projelerinden Ulusal ve Avrupa Kalite Etiketi almıştır. Öğretmenimizi ve öğrencilerimizi tebrik ediyoruz.

Mrt

OKULUMUZDA E GÜVENLİK POLİTİKALARI UYGULANMAKTADIR. OKUL GİRİŞİNE E GÜVENLİK PANOSU ASILMIŞTIR. E TWİNİNG PROJESİ UYGULAMALRINDA KİŞİSEL VERİLERİN GİZLİLİĞİNE DİKKAT EDİLMEKTEDİR.

Mrt

Okulumuz öğretmenlerinden Nezaket AĞZIBALLIER  2022-2023 Eğitim-öğretim yılında okulumuzda uyguladığı "Tactic-Mathematic" projesi için Ulusal ve Avrupa kalite etiketi almıştır. Öğretmenimizi ve öğrencilerimizi tebrik ediyoruz.

Mrt

OKULUMUZDA SARI SINIF SABAH GRUBUNDA "PHILOSOPHY FOR UNIVERSAL VALUES" ETWİNİNG PROJESİ UYGULANMAYA BAŞLANDI.

Mrt

Okulumuz öğretmenlerinden YASEMİN TEKKAL 2022-2023 Eğitim-Ögretim yılında okulumuzda uyguladığı "Tactic-Mathematic" adlı eTwinning projelsinden Ulusal ve Avrupa Kalite Etiketi almıştır. Öğretmenimizi ve öğrencilerimizi tebrik ediyoruz.

Mrt

Okulumuz öğretmenlerinden AYŞEGÜL KÖPRÜ 2022-2023 Eğitim-Ögretim yılında okulumuzda uyguladığı  "We Learn With Our Disabilities" adlı eTwinning projesinden Ulusal ve Avrupa Kalite Etiketi almıştır. Öğretmenimizi ve öğrencilerimizi tebrik ediyoruz.

DİLİMİZİN ZENGİNLİKLERİ PROJESİ MART AYI ETKİNLİKLERİ

DİLİMİZİN ZENGİNLİKLERİ ŞUBAT AYI KÜLTÜREL FALİYETLERİMİZ..

ERASMUS PROJESİ KAPSAMINDA ROMANYA'DAYIZ.

Ara

Dilimizin zenginlikleri projesi kapsamında Ocak ayı etkinliklerinde ''Yazar Daveti'' etkinliğimiz olacaktır.'Uykusuz Koala ve 'Tatlı Bir Şey' kitaplarını yazan ve çizeni Sayın Kübra Nur ÖZKEÇECİ

8 Ocak 2024 saat:10:00 da öğrencilerimizle buluşup etkinlik yapacaktır .Kendisini ağarlayacak olmaktan dolayı bçok mutluyuz.

Ara

Etkileşimli kitap okuma ne gibi yararlar sağlar?

• Öğretimsel amaçlara daha kolay ulaşma
  • Çocuğun alıcı-ifade edici dil becerilerinin ve kelime haznesinin gelişmesi
  • Okuma yazmaya hazırlık sağlanması, yazı ile sesler arasında ilişkilerin oluşmaya başlaması
  • Çocuğun kitaplara ve okumaya karşı daha olumlu bir tutum geliştirmesi